Welkom bij Dennis Parket Tilburg -

Jouw Traprenovatie Experts


Op zoek naar een vakkundige partner voor de renovatie van je trap in Tilburg en omstreken? Stop met zoeken! Bij Dennis Parket Breda hebben we jarenlange ervaring in het transformeren van trappen naar ware pronkstukken die de uitstraling van je huis versterken.


Onze Traprenovatie Service


Of je nu een klassieke uitstraling wilt behouden of een moderne twist aan je trap wilt geven, wij staan klaar om aan al je wensen te voldoen. Ons kleine team van ervaren vakmensen gebruikt alleen hoogwaardige materialen van FEDI en de nieuwste technieken om jouw trap te renoveren. Van houten bekleding tot onderhoudsvrije alternatievenzoals HPL en CPL, we hebben een breed scala aan opties om aan jouw stijl en behoeften te voldoen.


Waarom Kiezen Voor Dennis Parket Tilburg e.o.?


  • Expertise: Onze vakmensen hebben de kennis en expertise om jouw traprenovatie tot in perfectie uit te voeren.
  • Maatwerk: We luisteren naar jouw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect bij je interieur passen.
  • Kwaliteit: We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om duurzaamheid en een verbluffend resultaat te garanderen.
  • Doe het Zelf: via de winkel op locatie te bestellen en mee te nemen of via onze webshop.


Neem Vandaag Nog Contact Op


Geef je trap de aandacht die het verdient met Dennis Parket Breda. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat. Laat ons jouw ideeën horen en wij zorgen voor een traprenovatie die jouw verwachtingen overtreft.


Telefoon: 06-11418233 E-mail: info@dennisparket.nl Adres: Raadhuisstraat 23A gilze (showroom/winkel)

Dennis Parket Tilburg - Voor een traprenovatie die het verschil maakt in jouw huis!