Ons Bedrijf

Intro :

Met passie is Dennis op 1 juni 2018 begonnen met Dennis Parket Breda - Gilze.

Het uitgangspunt was om zijn passie en verleden op te pakken als volleerd vakman.

Dit is gelukt en begonnen als ZZP onder de naam Dennis Parket Breda - Gilze.


In de jaren dat we nu bestaan is er een heleboel verandert, op het 1 jarig bestaan van Dennis Parket zijn wij van een ZZP bedrijf naar een VOF gegaan, omdat Harold mee is gaan werken in het bedrijf. Op dat moment hadden we nog verschillende opdrachtgevers en zo hebben we dit bijna 2 jaar volgehouden. Wel kregen we vanaf 1 juni 2019 dus 2 namen Dennis Parket Breda -Gilze en Dennis Traprenovatie Breda - Gilze.


Door de groei van eigen opdrachten van vooral trappen hebben wij op 1 september 2020 een keuze gemaakt om Joeri full time in dienst te nemen, omdat wij onze klanten niet alleen in de avonden maar juist overdag willen helpen.

Op dat moment hebben we gekozen om meer trap renovaties te gaan doen en Dennis en Joeri zijn dit samen op gaan pakken, Harold heeft het klantencontact op zich genomen, hij gaat dagelijks naar klanten toe om alle mogelijkheden te laten zien bij onze klanten thuis. Ook het administratieve gedeelte neemt hij op zich, zodat wij van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 18 uur bereikbaar zijn(mits hij niet bij een klant zit)


Dit alles heeft zijn vruchten afgeworpen en zijn nu volledig zelfstandig geworden met ons bedrijf en hebben de keuze gemaakt om ons volledig te richten op traprenovaties (buiten de laminaatvloeren bijpassend bij de trap), al onze opdrachten voor vloeren kunnen vanaf 1 januari 2022 terecht bij Dennis zijn oud collega Erwin Pruijssen, die voor alle soorten vloeren en renovaties voor u klaar staat. U kan via ons contact opnemen, maar dit kan ook rechtstreeks op erwin@devloerenspecialist.com of 06-51004391. (graag met de vermelding dat u hem via ons heeft leren kennen)Voor onze traprenovaties werken wij samen met Fedi, wij importeren onze tredes rechtstreeks uit Duitsland en hebben met hun een hele goede band opgebouwd. De treden die hun leveren hebben vanuit de fabriek 15 jaar garantie op kleurvastheid en slijtage. Op de montage van onze trappen krijgt u een garantie van 5 jaar. Fedi levert 20 kleuren, voor de treden, stootborden, zijkanten(wangen), palen(balusters) en het bijpassende laminaat. Ook levert de fabriek aan ons verlichting voor onder de traptreden of in de zijkanten, met een afstandsbediening om deze te dimmen of aan en uit te zetten.


Ook verkopen wij sinds dit jaar een koppeling met het Phillips Hue systeem, dit om uw trapverlichting mee te laten draaien op uw huis verlichting, zodat u deze automatisch kan aan en uit zetten of dimmen. Ook kan hierbij een sensor geplaatst worden, deze is draadloos en zo in het Hue systeem te koppelen. U heeft wel een bridge nodig, mocht u deze nog niet hebben kunnen wij deze natuurlijk ook netjes voor u leveren. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan dit altijd worden toegelicht.


Wij maken graag voor u op locatie een offerte, zodat u een serieuze offerte in handen heeft zonder haken en ogen. We houden van een persoonlijke omgang en benadering.

Het makkelijkste kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens, via e-mail, telefonisch of via whatsapp.

Dennis Parket en Traprenovatie Breda - Gilze staat voor u klaar.


Geschiedenis van Dennis :

Het vak heb ik ooit geleerd van Dhr. van der Bruggen, bij RUBO parket in Roterdam. Dit was mijn leerbedrijf en heb daar alle papieren en mijn leermeester gehaald en na 7 jaar koos ik voor een nieuwe uitdaging.


Na wat jaren heb ik mijn horizon verbreed en was Upstairs Traprenovatie een mooie nieuwe uitdaging, waar je in 1 dag een trap als nieuw kon maken. Dit was een project van 2 jaar.


Aansluitend heb ik 3 jaar bij Pruijsen Parket te Dussen gewerkt voordat we aan de uitdaging van de Brasserie begonnen, waar we na 5 jaar afscheid van hebben genomen.

Het vak bleef toch altijd kriebelen, en heb mijn oud collega’s vaak een dagje meegeholpen, al verleer je het echte vak nooit.

Onze Aanpak

Offertebespreking bij u thuis

Om u alle mogelijkheden te laten zien, kleuren te bekijken en eventueel advies komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs op locatie.

Plaatsing van de Traprenovatie

De dag voor de renovatie laten wij u weten hoe laat we bij u aanwezig zullen zijn. De plaatsing duurt normaal 1 werkdag, maar dit ligt natuurlijk ook aan de gekozen opties.

Bevestiging van de offerte en bestellen

Na het vrijblijvende gesprek wordt er voor u altijd een offerte gemaakt en per e-mail verzonden, bij het goedkeuren van de offerte krijgt u eenbevestiging wordt de plaatsingsdatum bepaald en ontvant u een bevestging.

Opleveren van de opdracht

Als Dennis en Joeri klaar zijn met de renovatie krijgt u van hun de uitleg over het onderhoud, U kan onze opleverbon aftekenen en u ontvangt van ons de factuur.

Garantie


wij geven 5 jaar garantie op de montage

De fabriek geeft 15 jaar garantie op kleurvastheid en slijtage.