Onze diensten

Voor al de wekzaamheden die met een Traprenovatie te maken hebben, is er hier een oplossing voor u te vinden. Van Alles regelen via ons tot het maken van een eigen trap en bij ons de materialen bestellen. Maar ook een vloer of Trapleuning kunnen wij voor u op maat plaatsen.

Bent u een ondernemer, voor u hebben we natuurlijk ook mogelijkheden om alle onderdelen van Fedi rechtstreeks bij ons af te nemen, wij regelen alles en nemen voor u alles uit handen zodat u zich alleen hoeft te richten op het plaasten van de trappen.

Traprenovatie

Wij maken Traprenovaties op maat zodat wij u kunnen ontzien van alle gemakken, en geven u goede adviezen.

Leuningen Hout,Staal of RVS

Wenst u nieuwe leuningen, ook dit is geen probleem voor ons, wij kunnen de bestaande leuningen laten kopieeren of we maken nieuwe leuningen op maat voor u, en hangen deze natuurlijk voor u op.

Traptreden en Toebehoren

Online bestellen voor de Klusser of B tot B.

U kan ook zelf aan de slag met uw eigen Traprenovatie, vanaf nu verkopen wij 3 kleuren standaard in onze webshop. Ook andere kleuren zijn mogelijk in overleg.

Partner in Vloeren en onderhoud

Voor uw andere vloeren, hout of PVC of het schuren en behandelen van de vloeren kunt u terecht bij onze partner de Vloerenspecialist in Giessen bij Erwin erwin@devloerenspecialist.com of 06-51004391. (graag met de vermelding dat u hem via ons heeft leren kennen)

Laminaatvloeren

Voor een laminaatvloer doorlopend vanuit de trap of hele verdiepingen kuntu bij ons terecht voor advies op maat en natuurlijk het plaatsen van de vloeren en afwerking zoals bv MDF plinten en profielen.

Partner in schilderen

Voor het schilderen van de trap voordat wij deze komen plaatsen werken wij samen met onze huisschilder Nick Goorden van Goorden schilderwerken uit Raamsdonk.

info@goordenschilderwerken.nl of 06-26932136 (graag met de vermelding dat u hem via ons heeft leren kennen)